Open dag Muziekschool zaterdag 22 juni

Bezoek ook de open dag op zaterdag 22 juni en kom alles te weten over je favoriete instrument en muziekles.
En natuurlijk mag je instrumenten uitproberen!


Elke week krijgen honderden kinderen, jongeren en volwassenen muziekles bij de muziekschool. Zij maken muziek voor zichzelf, spelen in een ensemble of orkest, een popband, of zingen in een koor.
Muziek maken is namelijk heel leuk, het stimuleert de intelligentie en verbetert het sociale gedrag, bevordert de schoolprestaties en vermindert concentratieproblemen. Het helpt je ook je zelfvertrouwen te vergroten en leert je om met elkaar samen te werken.
Muziek maken, dat zou iedereen moeten doen, dus: kies je instrument!
Maar … wélk instrument zal ik kiezen, is het instrument wel geschikt voor mij, wat kost zo'n instrument, kun je het ook huren, wat kun je met het instrument, waar vinden de lessen plaats, wat kosten de lessen?
Tijdens de gezamenlijke open dag van twee muziekscholen die zaterdag 22 juni gehouden wordt in Muziekschool Stede Broec kan antwoord gegeven worden op al deze vragen en kunnen alle instrumenten uitgeprobeerd worden.
Het programma loopt van 10.30 tot 12.30 uur: muziek van leerlingen en docenten, muziekverenigingen, popbands, ensembles, instrumenten uitproberen, algemene informatie, etc. Locatie: 't Middelpunt, Zesstedenweg 163, 1613 JD Grootebroek.Tijdens de open dag zal er beeldmateriaal gemaakt worden ter promotie van het evenement

 • Stacks Image p25_n6

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image p25_n7

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image p25_n8

  Caption Text

  Link